Bygga balkongräcke i smide & järn runt Danderyd och Stockholm

Vi är ett professionelt byggföretag i Stockholm inom smide och järn. Vi hjälper privatkunder, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag med att skapa balkongräcken av hantverkskvalitet.

Vi skapar vackra och säkra balkonger

Vi både monterar färdiga räcken och tar fram kundanpassade lösningar. Ett balkongräcke fyller förstås flera funktioner, det är inte bara någonting som är till för säkerheten. Ett vackert skräddarsytt balkongräcke kan också lyfta utseendet på en fastighet, och i förlängningen öka fastighetsvärdet avsevärt.

Din smidesfirma i Stockholmsområdet

Vi har hjälpt kunder med att montera och bygga balkongräcken i bland annat Djursholm, Stockholm, Danderyd, Solna, Stocksund, Edsviken, Sollentuna, Täby, Enebyberg, Lidingö, Åkersberga, Vallentuna. Vi ser hela Stockholmsregionen som vårt arbetsområde.

Använd ROT-avdraget som privatkund

Vill du anlita oss för privat räkning för att bygga eller montera balkongräcken? Du kan i sådana fall använda skattereduktionen ROT-avdraget för att sänka dina kostnader. Om avdraget är aktuellt för dig så hjälper vi dig med allting kring din ansökan.

Kontakta en kundfokuserad smidesfirma

Du kan känna dig trygg i att vi alltid sätter kvalitet och våra kunder i fokus. Hör av dig till oss med ditt uppdrag. Vi återkopplar inom kort med en offert som du får utan kostnad och utan att du förbinder dig till någonting.

Kontakta erfaren snickare i Danderyd idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *