Bygga & Renovera Skyddsrum till Fastighetshus & BRF i Djursholm, Stockholm

Skyddsrum är en utmärkt idé för att göra din fastighet mer attraktiv, flexibel och säker. Du kan använda utrymmet till annat under fredstid. Ett skyddsrum kan ge värdeökning på fastigheten och göra att de inneboende ska känna sig tryggare. Med vår byggfirma vid din sida får du hjälp att att bygga nytt skyddsrum från grunden, eller omvandla oanvända ytor i till exempel källaren. Vi utför också inspektioner för att säkerställa att ditt existerande skyddsrum följer de riktlinjer och regler som finns. Förutom Djursholm jobbar vi på orter som Danderyd, Svalnäs, Stocksund, Mörby och Stockholm. 

Vilken typ av skyddsrum är bäst för er BRF?

Grundreglerna för vad ett skyddsrum ska innehålla är relativt enkla. De ska kunna stå emot en bomb från fem meters avstånd, vilket ställer krav på hur starka väggarna måste vara. Det ska kunna vara i bruk på max två dagar, oavsett vad det används till i dagsläget. Det ska finnas där ventilation, luftflöde och med mera. Våra skyddsrumexperter hjälper dig att ta fram den bästa och säkraste lösningen.

Anlita oss som totalentreprenör

Vi bygger inte bara skyddsrum åt BRF:r och fastighetsägare. Vi har varit involverade i både små och stora byggprojekt, ibland som ensam uppdragstagare, ibland i samarbete med andra seriösa och kompetenta byggfirmor. Vi har stor vana av projektledning och kan därför med fördel ta rollen som totalentreprenör där vi sköter hela ditt bygge från planeringsfasen till städningen av arbetsplatsen.

Kontakta erfaren snickare i Danderyd idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *