Tillbyggnad & Utbyggnad Hus i Djursholm, Danderyd i Stockholm

Har du önskemål om att förstora din boendeyta? Har ni kanske fått tillökning i familjen? Eller finns det kanske en önskan om att bygga till rum för uthyrning? Det spelar ingen roll vilken målbilden är. Vi är det Stockholmsbaserade byggföretaget som kan hjälpa dig hela vägen med din utbyggnad i bland annat Täby, Sollentuna, Upplands Väsby, Danderyd och Järfälla.

Vad är syftet med att bygga ut?

Vad din målbild är med att bygga ut är en av de första frågeställningarna att ta ställning till. Därefter hur många kvadratmeter utbyggnaden ska vara. Med de svaren i bagaget kan vi hjälpa dig att komma i kontakt med en duktig arkitekt som kan göra en ritning för utbyggnaden.

Fastighetstyper vi jobbar med

Vi bygger ut villor, fritids- och sommarhus, flerfamiljshus, mindre hyreshus och så vidare. Om du saknar just din typ av fastighet i den uppräkningen kan du alltid kontakta oss ändå. Chanserna är goda att vi kan hjälpa dig också.

Går det att få ROT-avdrag för en utbyggnad?

Ja, om utbyggnaden sker på din privatägda bostad.

Vad kostar en utbyggnad? Vi ger dig en offert utan kostnad

Vår generella uppskattning är att du får räkna med en minsta kostnad på mellan 20 000-30 000 per kvadratmeter. Vad slutkostnaden landar på beror i slutändan förstås på många olika faktorer. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Kontakta erfaren snickare i Danderyd idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *