Byggföretag från Djursholm i Stockholm

Vi är ett professionellt byggföretag med bas på Djursholm i Stockholm. Med ett arbetslag bestående av certifierade hantverkare med en mängd olika specialistområden kan vi ta oss an en bred uppsättning olika bygg- och anläggningsuppdrag. Idag hittar du våra tidigare kunder i bland annat Enebyberg, Danderyd, Mörby och Stocksund.

Kontakta våra Byggare i Djursholm

För att komma i kontakt med våra projektledare rekommenderar vi att ni lämnar ett medelande i formuläret till höger för en fri offert.

Ett drivet byggföretag präglat av kvalitetstänk

Vi erbjuder totalentreprenad inom alla våra specialistområden. Det spelar med andra ord ingen roll vilken typ av uppdrag du vill att vi ska erbjuda. Vi har ett komplett arbetslag och ett stort kontaktnät att dra nytta av vid särskilt utmanande uppdrag. Vi genomför alla typer av uppdrag med samma kvalitetstänk och alltid inom budget- och tidsplanering.

Sänk kostnaden för jobb på din privata bostad med ROT-avdraget

Vill du att vi ska genomföra någon av våra tjänster på en privat bostad du själv äger och bor i? Då kan du sänka totalkostnaden för arbetet med upp till 30% genom att utnyttja rotavdraget.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Välkommen att höra av dig till oss för att prata om ditt bygguppdrag. Oavsett om du vill bygga ett hus från grunden eller vill fräscha upp hemmet, företagslokalerna eller något annat med en renovering kan vi göra jobbet åt dig. Vi återkopplar till dig med en offert som du får från oss utan kostnad eller krav på motprestation. Den tar du ställning till i lugn och ro. Om du går vidare med oss startar vi arbetet när det passar dig bäst.

Kontakta erfaren snickare i Danderyd idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *