Måla fasad i Djursholm, Stockholm

Vår målerifirma vänder sig till föreningar, privatpersoner, företag och kommuner inom hela Djursholm med omnejd. Om du vill ha en entusiastisk och pålitlig fasadmålare är vi företaget som du ska använda dig av. En fasad behöver ommålas eller nymålas med jämna mellanrum för att fungera optimalt. Vi hjälper dig med arbetet och ger ditt hus nytt liv igen!

Skräddarsydda lösningar av skickliga hantverkare

På Djursholm finns det många hus som har en historisk bakgrund och detta är naturligtvis något som vi tar hänsyn till när det är dags att renovera eller måla om fasaden. Genom att ha detta i åtanke kan vi se till att bevara husets originalitet och karaktär, samtidigt som du får en fasad som är fräsch och håller länge.

Fasadmålning med ROT-avdrag sänker kostnaderna

Som privatperson har du möjlighet att använda dig av ROT-avdraget när du anlitar oss för fasadmålning i Enebyberg, Klingsta, Kevinge, Svalnäs, Viggbyholm m.m. Vi kontaktar Skatteverket åt dig och sköter hela reduceringen via företaget. Du får sedan en faktura som är reducerad med hela 30 %. På så sätt kan du spara in en hel del pengar.

Kontakta erfaren snickare i Danderyd idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *