Glasa in altan i Djursholm, Danderyd, Stockholm

Vi är en professionell och pålitlig inglasningsfirma med stort upptäckningsområde – vi utför altaninglasning i Danderyd, Djursholm, Näsby och Täby. Tveka inte att höra av dig för kostnadsfri offert på inglasning av altan eller terrass.

Din altansnickare

Vi är experter på altan- och terrassbyggen och erbjuder en heltäckande byggservice till våra kunder. Som inglasningsfirma räknar vi med ett professionellt team av skickliga hantverkare, snickare och trallbyggare som hjälper dig att skapa din dröm. För en altan eller terrass är för många en dröm att njuta av hemma året om.

Vill du veta mer om våra byggprojekt inom altan och terrass? Då är du välkommen att kontakta oss för närmare information och gratis kostnadsförslag.

Kundnära samarbetspartner

Oavsett det gäller dig som slutkund eller våra samarbetspartners i branschen är vi ytterst måna om goda relationer. Vi jobbar hårt för att erbjuda kvalitet både när det gäller utförande och service i alla led. Ett gott bemötande är en självklarhet för vårt team som alltid jobbar lojalt och noggrant.

Vi har idag ett väl inarbetat kontaktnät i och omkring Danderyd och Djursholm – både när det gäller byggföretag och specialister inom exempelvis el eller VVS. Du kan med andra ord lite på en trygg service från dag ett när du anlitar oss för inglasning av altan eller byggnation av terrass.

Kontakta erfaren snickare i Danderyd idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *