Bygga attefallshus på Djursholm, Stockholm

Ett attefallshus är en utmärkt lösning för dig som vill ha en komplementbostad eller en permanentbostad utan bygglov. Tack vare vår långa erfarenhet och stora kunskap inom byggbranschen kan vi se till att bygga attefallshus med loft och källare, eller varför inte ett hus som är vinterbonat.

Kunder inom hela Djursholm

Vi hjälper både privatpersoner, fastighetsägare och företag att upprätta snygga och praktiska attefallshus för alla behov. Vi finns tillgängliga på Djursholm, men har även kunder i Danderyd, Ösby, Viggbyholm, Skogsvik, Klingsta, Sätra äng och Näsby park. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och offert för just ditt projekt!

Nyckelfärdiga konstruktioner eller skräddarsydda lösningar

Inget jobb är för stort eller för litet för oss och vi erbjuder allt från nyckelfärdiga attefallshus till skräddarsydda lösningar för alla behov. Tack vare vårt stora kontaktnät kan vi erbjuder totalentreprenad i egen regi. Det innebär att vi har allt från hantverkare till målare, elektriker och VVS-montörer på plats.

Pålitliga och kundorienterade snickare

För att bygget ska gå så smidigt som möjligt ser vi till att alla våra hantverkare har den kunskap och behörighet som krävs för uppgiften. Vi innehar även F-skatt, nöjd kund garanti och nödvändiga försäkringar för din trygghet.

Kontakta erfaren snickare i Danderyd idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *