Professionella och säkra takläggningar i Djursholm, Stockholm

Har du ett läckande tak, eller en fastighet som är i behov av en takrenovering av någon annan anledning? Då är vi byggentreprenören som kan göra jobbet åt dig. Vi har vår bas på Djursholm och har tidigare utfört olika typer av takarbeten i bland annat Danderyd, Klingsta, Sätra äng, Skogsvik och Kevinge. Du är välkommen att kontakta oss för att få en kostnadsfri offert för ditt takarbete.

Kontakta våra takläggare i Djursholm

För att komma i kontakt med våra projektledare rekommenderar vi att ni lämnar ett medelande i formuläret till höger för en fri offert.

Säkra takarbeten

Säkerhet är alltid A och O för oss oavsett vilken typ av arbetet det rör sig om, men särskilt så när det rör sig om takarbeten. Alla våra hantverkare är certifierade för sina respektive specialistområden och utbildade i hur man skapar säkra arbetsförhållanden. Med tillgång till egen byggställning och personal med olika kompetenser erbjuder vi totalentreprenad. Det betyder att oavsett om du har ett plåt-, tegeltak eller tak av annat material så kan vi ta uppdraget från start till mål utan att du behöver anlita ytterligare underentreprenörer.

Några av våra taktjänster

Vi tar oss an stora och små uppdrag inom takreparationer. Här följer ett urval av några av taktjänsterna du kan beställa av oss.

 • Tegeltak
 • Takpapp
 • Bandtäckning
 • Takreparationer och renoveringar
 • Snörrasskydd

Hör av dig till oss för ett gratis kostnadsförslag

En fastighets tak är viktigt av flera anledningar och om du behöver en reparation eller renovering är det inget att vänta på. Kontakta oss redan idag. Vi tar fram ett kostnadsförslag som du får av oss helt utan kostnad eller krav på motprestation.

Kontakta erfaren snickare i Danderyd idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *