Montering av IKEA-kök i Djursholm, Stockholm

Står du inför en köksrenovering med påföljande montering? Vi är specialister på att montera kök och lovar att du kommer få ett bra resultat om vi får ta hand om jobbet. Vi har vår bas på Djursholm i Stockholm och alla våra hantverkare har mångåriga erfarenheter av stora och små monteringsuppdrag.

Kontakta våra Köksmonterare i Djursholm

För att komma i kontakt med våra projektledare rekommenderar vi att ni lämnar ett medelande i formuläret till höger för en fri offert.

Vi monterar ditt kök i Stockholm

Våra certifierade och behöriga hantverkare monterar kök i radhus, villor, fritidshus, sommarstugor, butiker och så vidare. Vårt uppdragsområde är Stockholmstrakten och vi har nöjda kunder i bland annat Danderyd, Viggbyholm, Långängen, Täby och Sollentuna. Oavsett om du är en företagskund, privatperson, fastighetsutvecklare eller representerar en bostadsrättsförening är du välkommen att kontakta oss.

Bättre resultat om monteringen genomförs av professionella hantverkare

IKEAs färdiga kökslösningar är både praktiska och snygga. Om våra experter på kökssnickeri får ta hand om jobbet får du ett resultat som märks i detaljerna. Även för att montera kök är det en fördel om man besitter en känsla för finess och finish.

Billigare köksmontering med rotavdraget

Om du vill att vi ska montera ett kök i en bostad du äger och bor i kan du sänka kostnaden med 30 procent genom att utnyttja rotavdraget. Kontrollera med Skatteverket att du har rotavdrag att ta ut, vi hjälper dig med pappersarbetet.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Ett kök är alltid ett av de viktigaste rummen i en fastighet. Ju snabbare det kommer i ordning desto bättre. Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert på din köksmontering. Vi lovar att ge dig ett bra pris.

Kontakta erfaren snickare i Danderyd idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *