Bygga garage i Djursholm, Stockholm

Letar du efter en professionell garagebyggare som kan ta sig an uppdrag i Stockholmstrakten? Då har du hittat rätt. Vi erbjuder totalentreprenad vilket innebär att vi bygger ditt garage hela vägen – från grundläggning till färdig byggnad. Våra professionella hantverkare har hittills byggt åt nöjda kunder i bland annat Danderyd, Sätra äng, Skogsvik, Kevinge och Charlottenberg. Välkommen att höra av dig du också, vi ger dig en offert utan kostnad.

Kontakta våra garagebyggare i Djursholm

För att komma i kontakt med våra projektledare rekommenderar vi att ni lämnar ett medelande i formuläret till höger för en fri offert.

Vi bygger enligt dina specifikationer

Till kategorin garagebyggen hör ett flertal olika konstruktionstyper och vi klarar av dem allihop. Vare sig du vill ha en enkel carport eller ett garage komplett med förrådsutrymmen och asfalterad uppfart klarar vi av alla arbetsmoment. Självklart kan vi också ta oss an delar av arbetsprocessen. Vi bygger bland annat:

 • Carport
 • Loft
 • Förråd
 • Garage

Bygglov och ROT-avdrag

Att bygga ett garage kräver i regel bygglov och vår rekommendation är att du kontaktar byggnadsnämnden hos din hemkommun i ett tidigt skede av planeringen. Om du vill bygga ett garage som hänger samman med en privat bostad som du själv äger och bor i kan du ha rätt att få rotavdrag för tjänsterna vi utför. Vi kan hjälpa dig med pappersarbetet kring rotavdraget, fråga oss bara om “ROT” när du tar kontakt med oss.

Vi ger dig ett kostnadsförslag gratis

Vi står redo att svara på frågor om allt som har med garagebyggen att göra. Efter vårt samtal tar vi fram en detaljerad offert som du får av oss utan kostnad. Om du väljer att låta oss utföra jobbet startar vi så snart det fungerar bäst för dig.

Kontakta erfaren snickare i Danderyd idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *