Bygga altan i Djursholm, Stockholm

Låt senaste sommaren vara den sista du spenderade utan en altan. Vi är byggentreprenören som kan hjälpa dig uppfylla drömmen om en altan, ett uterum eller en veranda. Våra professionella hantverkare har byggt altaner åt nöjda kunder i bland annat Danderyd, Näsbypark, Inverness, Nora och Klingsta. Välkommen att höra av dig till oss du också, vi garanterar att vi ger dig ett resultat som du blir nöjd med.

Kontakta våra Altanbyggare i Djursholm

För att komma i kontakt med våra projektledare rekommenderar vi att ni lämnar ett medelande i formuläret till höger för en fri offert.

Altaner utifrån dina specifikationer

Vill du ha en inglasad altan komplett med isolering som du kan spendera tid på under alla årstider? Eller vill du ha ett uterum som fungerar både som fika- och grill- och festplats mitt i trädgården? Vårt duktiga arbetslag bygger enligt dina specifikationer och slutför alltid uppdragen inom tids- och budgetplanering.

Olika typer av altaner – alltid av hög kvalitet

Altaner kan byggas på olika sätt. Med eller utan isolering, fristående eller sammanhängande med din bostad. Vi kan också bygga ett lyxigt trädäck komplett med ett spabad. Här följer några av byggtjänsterna vi erbjuder inom denna kategorin.

 • Terass
 • Veranda
 • Uterum
 • Inglasningar
 • Trädäck med spabad

Vi ger dig en offert utan kostnad

Vad kostar det att bygga en altan? Det beror förstås på många olika saker så som materialval och andra förutsättningar. Vi lovar dock att ge dig ett konkurrenskraftigt pris. Kontakta oss så tar vi fram en offert till dig, utan kostnad eller krav på motprestation. Kom ihåg: om du vill att vi ska bygga en altan som tillbyggnad till en privatbostad så kan du ha rätt att sänka kostnaden med rotavdraget. Fråga oss om det när du kontaktar oss så hjälper vi dig.

Kontakta erfaren snickare i Danderyd idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *