Badrumsrenovering i Djursholm, Stockholm

Vi är helt rätt företag för att ta hand om din badrumsrenovering. Vi kaklar och sätter plattor, vi installerar golvvärme och ordnar med flytspackling. Vi river och bygger upp. Om du vill fräscha upp ditt badrum garanterar vi att ge dig ett resultat du blir nöjd med. Vår hemvist har vi på Djursholm i Stockholm och vi har tidigare arbetat åt nöjda kunder i bland annat Danderyd, Täby, Sollentuna, Silverdal och Ulriksdal. Välkommen att höra av dig du också, en offert från oss är alltid gratis.

Kontakta våra projektledare i Djursholm

För att komma i kontakt med våra projektledare rekommenderar vi att ni lämnar ett medelande i formuläret till höger för en fri offert.

Vi är certifierade för arbeten i våtrum

Vi renoverar badrum i villor, radhus, flerbostadshus, åt bostadsrättsföreningar och i kommersiella lokaler. Eftersom vårt arbetslag rymmer personal med alla typer av kompetenser som krävs för en badrumsrenovering kan vi erbjuda totalentreprenad. Vi är en etablerad och erfaren aktör i branschen med många års erfarenheter av utmanande renoveringsuppdrag.

Allt inom badrum- och våtrumsrenoveringar – alltid med högkvalitativa resultat

Det finns snart sagt ingenting som vi inte kan ta hand om när det handlar om badrumsrenoveringar. Här följer ett urval av tjänsterna vi erbjuder:

 • Installation av dusch och badkar
 • Kakling & klinkers
 • Golvvärme
 • Vatten & avlopp
 • Tvättstugor och andra våtrum

Vi ger dig en kostnadsfri offert för din badrumsrenovering

Kontakta oss redan idag så pratar vi om din badrumsrenovering. Inget uppdrag är för stort eller för litet för att vi ska kunna ta oss an det. Vi tar fram en detaljerad offert där alla utgiftsposter finns redovisade, den får du att ta ställning till i lugn och ro – gratis och utan krav på motprestation.

Kontakta erfaren snickare i Danderyd idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *